Hebrart’s Special Club champagner er altid noget helt særligt. Druesammensætningen kan variere fra år til år. I den svære årgang 2017, valgte Jean-Paul udelukkende at bruge Chardonnay. Som regel er det 50-60% Chardonnay fra Oiry og Chouilly og resten Pinot Noir fra Mareuil-sur-Aÿ og Aÿ, men her i 2019-udgaven, er den sammensat som følger: 50% Pinot Noir fra Mareuil-sur-Aÿ lieux-dits’erne Faubourg d’Enfer, Croix Blanche, Pruche og Haut de Varille. 15% Pinot Noir fra Louvois Grand Cru fra Le Mont og Les Hauts Berceaux. 35% Chardonnay Mareuil-sur-Aÿ fra Beauregard, Ramonette, Buisson St. Loup og Clef. Dosage på 5,5 g/l.
Brugen af druer fra de bedste kridtholdige parceller giver vinen stor koncentration og dybde og en vidunderlig renhed. Forførende duft og smag der let kan foranledige dig til at drikke den helt ung, men kan du holde nallerne fra den, så vil den udvikle sig helt forrygende og afsløre vidunderlige komplekse nuancer.
© 2023 Grand Cru Wine - Designet af Aveo web&markeing