Marc Hebrart begyndte at lave champagne under sit eget navn i 1964. Før det blev druerne solgt til Bollinger. I 1985 blev han optaget i Club Trésor som laver de berømte Special Club-champagner. Huset er beliggende i kommunen Mareuil-sur-Aÿ som også huser Billecart-Salmon og Philiponnat med deres berømte Clos des Goisses vinmark. En kommune som mange mener burde have Grand Cru status. Marc Hebrart trak sig tilbage i 1997 og siden har sønnen Jean-Paul været ejer og vinmager. Druerne kommer fra 14 hektar fordelt på mere end 85 parceller i 1. Cru og Grand Cru kommuner. De enkelte parceller vinificeres separat og blandes for at give individualitet og terroir og udtrykke Jean-Pauls personlige stil. Som ham er vinene venlige og generøse og repræsenterer på fornemmeste vis det bedste fra et fantastisk terroir.
Vinene er generelt lagret i ståltanke og kun til Rive Gauche/Rive Droite og den nyligt anskaffede Clos Le Léon på grænsen til Mareuil og Dizy, anvendes der ældre træfade. Vinene er måske ikke intellektuelt udfordrende og hipster-agtige, til gengæld er der garanti for 100% velsmag.
© 2023 Grand Cru Wine - Designet af Aveo web&markeing